• 13.12.2018

Centren 3+1 lahjavinkkiä jouluksi

Vältä jokajouluinen stressi lahjojen ostamisesta ja tule ostoksille Liikekeskus Centreen. Meiltä löydät saman katon alta halutuimmat lahjat, jotka ilahduttavat mieltä varmasti. 

1. Joulun pehmeät paketit Eirenestä

Centren katutason vaateliikkeet tarjoavat parhaat lahjaideat tyylikkäälle vilukissalle. Paksu ja pehmeä neule on aina varma lahja, kuten myös pörröiset, joulutunnelmaa huokuvat villasukat. Joululahjoja voit ostaa huoletta myös itsellesi, sillä Eirenestä löydät muodikkaat vaatteet ja asusteet niin arkeen kuin juhlaan.

2. Harmoninen hemmotteluhetki kauneushoitola Illusiassa 

Jokainen tarvitsee aikaa rauhoittua ja keskittyä omaan hyvinvointiin kiireen keskellä. Illusiasta löydät toivotut lahjakortit esimerkiksi jalkahoitoon, kuumakivihierontaan tai manikyyriin. Tarjolla on jokaiselle jotakin, rentouttavia ja virkistäviä hoitoja päästä varpaisiin. Tutustu palveluvalikoimaan Illusian verkkosivuilla

3. Kauniit astiat ja pehmeät tekstiilit ilahduttavat saajaansa

Sisustajan unelmalahjat löydät Wanhan ajan sisustusliike K&K:sta. Tyylikäs Rivièra Maisonin asiasto sopii vaativankin kulinaristin keittiöön ja kotona viihtyvä ilahtuu pehmeästä torkkupeitosta. Lisäksi kynttilät ja sisustusesineet toimivat ihanana lisänä lahjaan kuin lahjaan!

Käy tutustumassa myös K&K:n omaan joulukalenteriin, josta löydät päivittäin 23.12. asti vaihtuvan kampanjatuotteen.

 

+ Anna lahjaksi yhteistä aikaa

Joulu on rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa. Ravintola Don Papan lahjakortilla pääsette läheisesi kanssa yhdessä nauttimaan herkullisesta ruoasta, maukkaista viineistä ja rennosta tunnelmasta. À la carten lisäksi Don Papasta löytyy elävää musiikkia ja teemailtoja, sekä herkullinen päivittäin vaihtuva lounas. Kun nälkä yllättää shoppailun lomassa, tiedät minne suunnata!