• 18.06.2019

Centren vinkit juhannuksen viettoon

Liikekeskus Centren liikkeiden avulla valmistaudut keskikesän juhlaan! Nappaa vinkit kauniiseen kattaukseen, kesäiseen pukeutumiseen ja yhdessäoloon. 

Kaunis kattaus on puoli ruokaa
Juhannuksen korvilla on taas ihanaa panostaa näyttävään kattaukseen ja leikitellä eri teemoilla. Meriaiheisuus näkyy vahvasti niin kattauksen astioissa kuin koristeissakin. Tarjoile pikkusuolaiset simpukan tai meritähden muotoisilta lautasilta ja viilennä kuohuviini kylmäksi merimiesköydellä koristellulla coolerilla. Parhaat vinkit kattaukseen ja koristeluun löydät Wanhan ajan sisustusliike K&K:sta. Tule tutustumaan!

Puuvilla on vilpoisa helteelläkin
Juhannusviikon sää näyttää kerrankin ihanan lämpimältä! Naisille se tuo mahdollisuuden säväyttää ihanan värisissä hellevaatteissa. 
Puuvillaiset ja pellavaiset caprit ja topit tuntuvat miellyttävän kevyiltä päällä, eivätkö luonnonkuidut hiosta. Helppoa pukeutumista kaipaavan valinta on taivaan sininen kevyt mekko, joka päällä kelpaa tanssahdella niin juhannustansseissa kuin mökilläkin.

Eirenen vaateliike palvelee Centren katutasossa.

Kauneusvinkit juhannukseen
Valoisan yön juhla houkuttelee saunomisen jälkeen hellimään myös hiuksia. Illusia Beauty & Hairin suuri kesäale on alkanut. Kun ostat kaksi Care-sarjan tuotetta alennettuun hintaan, saat kaupan päälle ihanan pastellisen passikuoren ja matkalaukkutagin! Useista sarjoista -20 % ja -30 % alennukset. Tervetuloa ostoksille!

Nauti kaupungin tunnelmasta
Puolen Suomen rynnätessä mökeille ja maalle, testaa kaupungin juhannustunnelmaa. Istahda oluen tai viinilasillisen äärelle ja nauti katutasossa sijaitsevan Don Papan herkullisista pastoista ja pizzoista. Herkuttelun kruunaa jälkiruokien kuningatar - tiramisu. Tervetuloa herkuttelemaan!

Don Papan juhannusviikon aukioloajat: 
ma-pe       klo 10.30-15.00
la-su         suljettu