• 09.11.2018

Don Papa tuo uusia tuulia Lappeenrannan ravintolaelämään

Centren katutasoon avautui lähes kolme viikkoa sitten uusi ravintola, Don Papa, joka laajensi toimintaansa sataman pizzeriastaan Lappeenrannan ydinkeskustaan. Tarjolla on tunnettujen pizzojen lisäksi myös muuta à la carte -ruokaa, kuten risottoa ja pastaa, sekä herkullinen, päivittäin vaihtuva lounas. Iltaelämän piristykseksi Don Papassa järjestetään ohjelmaa moneen makuun: tarjonnasta löytyy mm. viini- ja shampanjatastingeita, elävää musiikkia ja teemailtoja. 

“Ihan kivasti tämä on lähtenyt käyntiin”, markkinointipäällikkö Jani Hiltunen kertoo. “Ihmiset ovat löytäneet meidät sekä lounaalla että ilta-aikaan, mutta mielellämme toki otamme aina lisää asiakkaita vastaan. Asiakkaiden mielipiteet ja palautteet ovat meille tärkeitä, ja olemmekin muokanneet lounastamme asiakaspalautteiden perusteella. Haluamme tarjota sellaista ruokaa, jota asiakkaat haluavat syödä. Siksi kuuntelemme erittäin mielellämme, mitä mieltä ihmiset ovat ja mitä he kaipaavat - näin pystymme tekemään tarvittavia muutoksia ja täyttämään toiveita.”

Päivittäin vaihtuva lounas kattaa aina neljä lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä runsaan salaattipöydän, jota uudistettiin kuluneella viikolla yhä monipuolisemmaksi. Ruokaisa salaattibuffet keiton kera pitää varmasti nälän poissa pitkään, mutta lounaslistalta löytyy aina myös isompaan nälkään päivän pizza, pasta/risotto sekä yksi muu vaihtuva pääruoka. Kaikki ruoat valmistetaan alusta loppuun ravintolan omassa keittiössä, eikä pakasteita tai eineksiä käytetä - näin ruoka pysyy tuoreena, maukkaana ja raikkaana.

Don Papa on myös lanseerannut uuden konseptin, pihviperjantain. “Perjantaisin lounaalla voi nauttia kunnon pihvin järkevään hintaan, ja kylkeen saa halutessaan myös lounaspunkun. Mikäpä olisikaan parempi tapa juhlistaa perjantaita!” Hiltunen sanoo hymyillen.

Ravintola tarjoaa myös erilaisia palveluita yrityksille. “Meidän kautta onnistuvat myös kokoustarjoilut, tai esimerkiksi aamiaistilaisuus täällä meidän tiloissa. Järjestämme myös viinikoulutuksia, drinkkikursseja ja muuta sellaista - olkaa rohkeasti yhteydessä niin keksitään varmasti jotain!”