• 04.12.2020

Joulun tunnelmaa kotiin helpoilla vinkeillä

Syksyn kestänyt odotus on ohi, sillä joulukuu on vihdoin täällä. Tänä vuonna aikaa vietetään entistä enemmän kotoillen, joten nyt on oivallinen hetki viritellä koti jouluiseen tunnelmaan ja luoda valoa vuoden pimeimpään aikaan. 

Valoilla piristystä ja tunnelmaa

Koristevalot ja kynttilät ovat joulun ehdottomia suosikkeja, sillä niiden avulla luot helposti tunnelmallisen tilan. Itsenäisyyspäivän aikaan syttyvät kauniin pelkistetyt valkoiset ja sinivalkoiset kynttilät. Lähemmäs joulua kuljettaessa mukaan liittyvät myös punaisen, hopean ja kultaisen eri värit.  Lämmintä tunnelmaa voi luoda näyttävillä koristevaloilla läpi talven.

Raikkaita lasin ja luonnon yhdistelmiä

Jouluna räiskyvän punaisen lisäksi annetaan tilaa luonnonläheisille materiaaleille. Juuttikankailla ja maan murretuilla väreillä saa aikaan juhlavan mutta kotoisan tunnelman. Yhdistele luonnon havuja, oksia ja jäkälää kirkkaaseen lasiin. Koristeiden yhdistäminen kodin sisustuksesta löytyviin värisävyihin on aina varma valinta.

-

Kaipaatko lisää vinkkejä joulun koristeisiin ja sisustukseen? Poikkea Liikekeskus Centren katutasossa sijaitsevassa Wanhan ajan sisustusliike K&K:ssa ja inspiroidu joulun ihanimmista ideoista.