• 18.05.2022

Kaikki kesän juhliin Centrestä!

Kevään vihreys on edennyt kovaa vauhtia viime viikkojen aikana ja kesä on jo aivan nurkan takana. Muutaman viikon päästä suvivirsi kajahtaa ilmoille ja ylioppilaat saavat painaa valkolakit päähänsä. On siis aika kaivaa esille kevyemmät vaatteet ja suunnitella, millaisessa lookissa haluat vastaanottaa kesän ja sen monet juhlat.

Valitse tyylikkäät juhlavaatteet

Kesä kutsuu revittelemään ja kokeilemaan rohkeasti erilaisia värejä ja tyylejä. Oletko aina halunnut säväyttää kukallisessa tai värikkäässä kesämekossa? Kesäjuhliin on lupa pukeutua tavallista juhlavammin ja näyttävämmin. 

Eirenestä löydät tunnetuimpien muotitalojen luomukset, joilla kesätunnelmat nousevat entisestään. Liikkeen kaikki vaatteet ja asusteet ovat tarkoin valikoiduilta brändeiltä, joilta jokainen löytää varmasti itselleen mieluista päälle puettavaa.

Hiukset kruunaavat asun

Hyvin leikatut ja muotoillut hiukset ovat juhlalookin perusta. Kun kaipaat kuontaloosi siistin leikkauksen, uutta väriä tai näyttävän juhlakampauksen, astu Illusian henkilökunnan palveltavaksi. Monipuolisten kauneudenhoito- ja parturikampaamopalveluiden avulla valmistautuminen käy rennosti ja voit keskittyä nauttimaan juhlista. 

Tutustu ja lue lisää: 
https://kauneushoitolaillusia.fi
https://eirene.fi/fi