• 24.03.2021

Kevään tuntua kotiin raikkailla sisustusideoilla

Maaliskuu lähenee loppuaan, mikä tarkoittaa kevään saapumista. Pääsiäistä vietetään tänä vuonna huhtikuun ensimmäisellä ja toisella viikolla, joten nyt on hyvä aika valmistautua juhlimiseen ja toivottaa kevät tervetulleeksi kotiin.
 
Kevään valoisuus näkyy sisustuksessa monella tapaa. Jo pienillä teoilla saat aikaan suuren muutoksen. Vaihda sohvatyynyihin kevyet pellavaiset tai maanläheiset luonnonkuituiset tyynyliinat. Kuvioilla ja kuoseilla luot erilaista tunnelmaa makusi mukaan. Raikkailla väreillä virittäydyt kevään juhlan tunnelmaan ja luot piristystä muuten vaaleaan sisustukseen. 
 
Pajunkissoilla ja muilla luonnon materiaaleilla on oma paikkansa pääsiäisen ja kevään ajan sisustuksessa. Istuta rairuoho laadukkaisiin ruukkuihin ja seuraa kasvun voimaa. Vaikka pääsiäistä vietetään tänä vuonna perhepiirissä, voi kattauksessa olla silti ripaus luksusta ja juhlan tuntua. 
 
Ihanat vinkit kevään kattauksiin ja muihin sisustusideoita löydät Wanhan ajan sisustusliike K&K:sta. Näet ajankohtaisimmat tuotteet ja tarjoukset K&K:n Facebook-sivulta.