• 13.04.2018

Laadukasta kosmetiikkaa nyt myös verkosta

Oletko jo huomannut, että Illusia Beauty & Hair on avannut verkkokaupan? Nyt voit siis hoitaa kauneudenhoitoon liittyvät ostokset kätevästi myös kotisohvalta.

 

Illusian tuotevalikoima korostaa hemmottelun ja hyvinvoinnin lisäksi luonnollisia arvoja. Tuotesarjoja yhdistävät ainesosien luonnonmukaisuus ja turvallisuus, sekä tietysti ympäristöystävällisyys. Valikoimista löydät vastuulliset ja hellivät tuotteet jokaiselle ihotyypille.

 

100% PURE -ihonhoitosarja koostuu korkealuokkaisista tuotteista, jotka sisältävät ainoastaan puhtaita luonnon raaka-aineita, ilman synteettisiä kemikaaleja tai säilöntäaineita, keinotekoisia tuoksuja tai muita toksiineja. Sarjan meikit saavat ainutlaatuisen runsaan värinsä aidoista hedelmäpigmenteistä.

 

DR.BAUMANN -tuotteet taas noudattavat korkeita bionomisia valmistuskriteereitä. Ainesosien valinnassa sovelletaan dermatologian ja allergologian tietämystä, jotta voitaisiin luoda mahdollisimman hellävaraisia, tehokkaita ja pitkäaikaiseen käyttöön soveltuvia tuotteita ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

 

VITA LIBERATA pyrkii uudistamaan ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoa samalla kun päivetyt. Vita Liberata -tuotteilla saat kauniin luonnollisen rusketuksen sävyn, joka haihtuu iholta huomaamattomasti.

 

 

Näillä tuotteilla saa varmasti ihon kevätkuntoon - klikkaa siis itsesi ostoksille tästä!