• 11.10.2017

Syksy on täällä - ota siitä ilo irti!

Lokakuun viileät kelit ja yhä nopeammin pimenevät illat voivat olla monelle raskasta aikaa. Vaikka kaamosajan alku on joka vuosi yhtä suuri yllätys, löytyy talven odotukseen kuitenkin monia piristyskeinoja.

 

Panosta kotisi viihtyvyyteen

 

Valon määrän väheneminen vaikuttaa tutkitusti ihmisten mielialaan ja sisäiseen kelloon. Pimeyden voi kuitenkin kääntää voitoksi ottamalla ilon irti kotinurkkiin käpertymisestä. Tunnelmaa ja lämpöä luodaan syyskotiin helposti kynttilöillä, koristevaloilla sekä tietysti laadukkailla tekstiileillä. Rohkea sisustaja voi myös laittaa koko kodin ilmeen uusiksi, jotta syksy tuntuisi jonkin uuden alulta, eikä vain kesän lopulta. Kotoisan romanttisesta tyylistä kiinnostuneiden kannattaakin vierailla Wanhanajan sisustusliike K&K:ssa, josta löytyy syksyisiä uutuuksia arjen pehmentämiseksi.

 

Lämmintä ylle

 

Syysmuodissa hehkuvat tänä vuonna rehelliset värit ja rohkeat kuviot. Lämpimät neuleet, takit ja asusteet kuuluvat oleellisesti kausipukeutumiseen, mutta myös kesän kukkakuosit jatkavat kukkimistaan tuoden iloa piteneviin iltoihin. Laadukkaita ja muodinmukaisia vaatteita arkeen ja iltojen rientoihin voit käydä etsimässä esimerkiksi Eirenestä.

 

Hemmottele itseäsi

 

Itsensä hemmottelua ja ulkokuoren ehostusta ei kannata unohtaa syysmyrskyissäkään. Jos kaipaat irtiottoa arjesta, voit varata Illusiasta kokonaisen hemmottelupäivän, jonka aikana kohennetaan niin jalat, kasvot, kuin kynnetkin, ja lisäksi nautit hoitojen ohessa kokovartalohieronnasta sekä salaattilounaasta. Jos kaipaat pikaisempaa piristystä, kuten uutta ilmettä kampaukseesi, Illusian monipuoliset parturi-kampaamopalvelut ovat juuri sinua varten.

 

 

Kodin ja itsensä ehostamisen ohella tulisi pimeyttä torjua myös hakeutumalla muiden ihmisten pariin, esimerkiksi herkullisen lounaan merkeissä Ravintola Centressä.

 

Näillä eväillä on helppo lähteä loppuvuotta kohti!