• 18.10.2022

Syksyn pimenevät illat kutsuvat hyggeilemään

Lokakuu on mahtavaa aikaa: kuulaan kirpeät syysaamut yhdistettynä pimeneviin iltoihin. Nyt saa luvan kanssa vetäytyä kotiin hyggeilemään eli kotoilemaan. Kokosimme yhteen parhaat vinkit, joilla otat kaiken irti kotoilusta.

 

Viritä parveke tunnelmalliseksi

 

Parvekkeelle on mukava laitella ihania valoja, jotka loistavat kirkkautta pimeinä syysiltoina. Pehmeillä vilteillä ja tyynyillä saat luotua parvekkeelle tai terassille aivan omanlaisen tunnelman, joka on kotoisa ja miellyttävä. Vetäydy viltin alle lempikirja kainalossa tai harjoita hetkessä pysymisen taitoa tekemättä mitään.

 

Olohuone viihtyisäksi

 

Erivärisillä ja -muotoisilla kynttilöillä luot lämmintä tunnelmaa olohuoneeseen. Jos paloturvallisuus mietityttää, voit korvata kynttilät myös kätevillä led-valoilla. Sisustuksessa pitäydytään pehmeissä ja mukavissa materiaaleissa, kuten puuvillassa, pellavassa ja sametissa. Raskaammatkin kankaat pääsevät oikeuksiinsa syksyä vasten.

 

Piipahda Centren alakerrassa sijaitsevassa Wanhan ajan sisustusliike K&k:ssa hakemassa inspiraatiota syksyn sisustukseen!