• 20.09.2018

Syksyn 5+1 trendivinkkiä pukeutumiseen ja kodin sisustukseen

Kutsuva kotoisuus ja muhkea neulos näkyvät tämän syksyn trendeissä niin sisustuksessa kuin vaatetuksessakin. Centren katutasossa kattavan valikoiman kauden ihania uutuuksia tarjoavat Eirene ja Wanhan ajan sisustusliike K&K, tervetuloa tutustumaan syysmuodin helmiin!

 

Muhkeat neuleet tarjoavat tyylin lisäksi lämpöä kylmiin syyspäiviin 

Syyskuussa alkavat täydelliset villapaitasäät. Syksyn ihanimpiin trendeihin lukeutuu muhkeat, pehmeät neuleet. Rauhalliseen, klassiseen tyyliin luottavat pukeutuvat puuteriin, beigeen ja luonnon vaaleisiin sävyihin, mutta rohkeammillekin trenditaitureille löytyy valikoimaa. Käy tutustumassa Centren valikoimaan Eirenessä!

Pirteät huomiovärit luovat leikkisyyttä asukokonaisuuteen

Leikittele rohkeasti kirkkailla väreillä joko asua piristävänä yksityiskohtana tai hallitsevana elementtinä. Syksyn halutuimpiin korosteväreihin kuuluvat kirkkaanpunainen sekä sinisen ja pinkin eri sävyt. Kaivattua väri-iloittelua syksyn harmauteen tarjoaa Eirene.

Black is the new black

Klassinen musta tarjoaa tuttua turvaa myös syksyllä ja tummat vaatekappaleet ovat helposti yhdisteltävissä niin keskenään kuin korostevärienkin kanssa. Maagisen monikäyttöinen musta sopii perinteisen työlookin lisäksi myös arkeen, juhlaan ja urheiluun. Ajattomat pikkumustat, jakut ja hameet nyt Eirenestä!

Turkis, pehmeys ja mukavuus näkyvät myös kodin sisustuksessa

Käperry pehmoiseen, lämpimään vilttiin päivän päätteeksi ja anna itsellesi aikaa hengähtää. Lämpö ja pehmeys välittyy tänä syksynä myös tekstiilien väreihin. Muotitietoinen sisustaja suosiikin puuteria, beigeä ja terrakottaa, luonnon vaaleita sävyjä unohtamatta. Trendikkäät tekstiilit syysiltojen pelastukseksi tarjoaa Sisustusliike K&K.

Kynttilät luovat tunnelmallisen syysillan

Syysiltoina sohvan nurkkaan käpertyneenä on ihanaa tunnelmoida kynttilänvalossa. Kynttilät voi asetella ja koristaa monella eri tapaa, esimerkiksi tyylikkääseen lyhtyyn, hopeatarjottimelle, lasikulhoon tai kynttilänjalkoihin. Rauhoittavaa tunnelmavaloa pimeneviin syysiltoihin nyt Sisustusliike K&K:sta.

+ Trenditietoisen tärpit

Kansainvälistä huippumuotia tarjoavassa Eirenessä nyt kaikki kesämallistot poistohinnoin, alkaen -30%! Käy tutustumassa trendikkääseen tarjontaan, brändeinä mm. Max Mara, Karl Lagerfield ja Ted Baker.

Syyskuun kampanjana Sisustusliike K&K:ssa iki-ihanan Rivièra Maisonin giveaway! Ostaessasi Rivièra Maisonin normaalihintaisia piensisustustuotteita vähintään 70€ arvosta, saat lahjaksi 70 Years of Happiness -avaimenperän (arvo 15,95€). Käy tutustumassa syksyn valikoimaan nyt!