• 09.10.2019

Syyskauden herkkuja arjen keskellä

Suosittu Don Papa keskusta keskittyy tänä syksynä tarjoamaan yhä laadukkaampaa ja maittavampaa lounasta. Listalla näkyy klassikoita niin kotimaisesta kuin kansainvälisistäkin keittiöistä – uusia makuja unohtamatta. Miltä kuulostaisi isoäidin lihapullat tai kaalilaatikko? Ehkä suosikkisi onkin klassinen lasagne tai kenties mielummin syvennyt aasialaisiin makuihin tom yam -keiton parissa.

Voit valita kevyen, mutta täyttävän keittolounaan, joka sisältää keiton lisäksi salaatin, rouhean leivän ja jälkkärikahvit. Jos haluat testata kaikki maut, valitse saman tien koko lounas, joka sisältää edellä mainittujen lisäksi vielä kaksi lämmintä pääruokaa! Lounas tarjoillaan buffetista, joten voit syödä juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

Lounas on tarjolla arkisin klo 10:30-14:30 ja viikon tarjonnan löydät kätevästi verkosta.

À la carte -tarjoilua ei toistaiseksi ole saatavilla, mutta Don Papassa järjestetään edelleen erilaisia teemailtoja, joista ensimmäisenä vuorossa syksyn viinitastingit. Tastingeihin ovat tervetulleita kaikki viineistä kiinnostuneet: voit olla jo kokenut maistelija tai vasta viinikärpäsen puraisema.

Pe 11.10. klo 18:00, Sauvignon Blanc ja Pinot Noir
Pe 01.11. klo 18:00, Riesling ja Shiraz
Pe 15.11. klo 18:00, Chardonnay ja Cabernet Sauvignon
Hinta 30 € / hlö

Tasting-iltoihin voit ilmoittautua helpoiten sähköpostilla tai soittamalla ravintolaan:
info@donpapa.fi / 045 167 5350
Katso lisätiedot Facebookista