• 09.10.2018

Uusi Don Papa -ravintola Liikekeskus Centren katutasoon!

Satamasta tuttu, suuren suosion saavuttanut Pizzeria Don Papa laajentaa toimintaansa nyt Lappeenrannan ydinkeskustaan Liikekeskus Centren katutasoon. Uusi Don papa -ravintola avataan lokakuun loppupuolella entisen Ravintola Centren liiketiloihin. Maineikkaiden ja herkullisten pizzojensa lisäksi uusi Don Papa tarjoaa raikkaan ja runsaan lounaskattauksen keskustan monille lounasruokailijoille. Tarjonnasta löytyy myös monipuolista iltaohjelmaa ja viihtyisiä teemailtoja laadukkaiden viinien, oluiden ja cocktailien kera. 

 

Centre on oivallinen paikka uudelle ravintolalle, sillä liikekeskuksen ympäristö on täynnä potentiaalisia lounasasiakkaita ja sijainti kaupungin ydinkeskustassa avaa mahdollisuudet myös aktiiviseen iltaelämään. Jo yli 20 vuotta yrittäjänä toiminut Saku Hyttinen painottaakin, että vaikka lounaalla on tulevassa ravintolassa suuri merkitys, niin myös iltaelämän halutaan vilkastuvan. Viihtyisyyteen ja ohjelmatarjontaan on panostettu ja erityisesti viinit tulevat olemaan keskustan Don Papassa avainasemassa.

 

Olipa ajatuksissasi siis herkullinen lounas, aito italialainen pizza tai rentoutuminen viinilasillisen äärellä, suuntaa tulevaisuudessa Centreen nauttimaan uuden Don Papan ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tervetuloa!