• 07.07.2022

Vinkit rentoihin kesäpäiviin

Heinäkuu on monelle kesälomakuukausi, jolloin on viimein aikaa tehdä juuri sitä mitä haluaa. Useat suuntaavat mökille tai rannalle, toisia taas kiehtoo kotosalla rauhassa oleminen. Olipa niin tai näin, kokosimme vinkkejä leppoisiin kesäpäiviin.

 

Inspiroidu värikkäistä vaatteista

 

Pukeutuminen on iso osa kesää, sillä viimein on lupa kaivaa kaapin perältä shortsit, mekot ja muut kesäiset vaatteet, joissa on mukava viettää aikaa kuumallakin säällä. Jos kaipaat piristystä vaatekaappiisi, kannattaa suunnata kesän alennusmyynteihin. Siellä saatat tehdä löytöjä ja mikä parasta – edullisesti!

 

Muista hemmotella itseäsi

 

Kiireisen arjen keskellä kampaajalle tai kauneushoitolaan ei meinaa ehtiä, mutta kesällä kaikki on toisin! Varaa kunnon hemmotteluaika kampaajalle tai helli itseäsi ihanalla kasvo- tai jalkahoidolla. Myös kesäripset tai kynnet tuovat kaivattua piristystä kesään. 

 

Uudista kotia

 

Kesällä ympäröivä luonto inspiroi tuomaan samoja värejä myös sisätiloihin. Vaikka kevät on tunnetusti sisustamisen aikaa, kesällä saat monet sisustusesineet ja materiaalit usein huokeammalla hinnalla. Kannattaa siis hyödyntää laiturinnokassa tai rannalla saadut hyvät ideat ja toteuttaa ne kesällä!

 

Centrestä löydät kaiken tarvittavan ihanaan kesään!