AJANKOHTAISTA 
 CENTRESSÄ 

 

 

  • 15.09.2022
Tervetuloa lounaalle Kattava Centreen

Syksyn myötä ravintola Kattava Centren kesätauko on päättynyt ja on aika palata maukkaan lounaan ääreen!

Lue lisää ›
  • 23.08.2022
Tutustu hybridityön parhaisiin käytänteisiin

Hybridityö on ollut viime vuosina aihe, joka herättää keskustelua niin työpaikoilla kuin ystävien kesken. Mutta mitä oikeastaan hybridityö on ja miten se kannattaa järjestää, jotta työntekijät viihtyisivät parhaiten?

Lue lisää ›
  • 07.07.2022
Vinkit rentoihin kesäpäiviin

Heinäkuu on monelle kesälomakuukausi, jolloin on viimein aikaa tehdä juuri sitä mitä haluaa. Useat suuntaavat mökille tai rannalle, toisia taas kiehtoo kotosalla rauhassa oleminen. Olipa niin tai näin, kokosimme vinkkejä leppoisiin kesäpäiviin.  

Lue lisää ›
  • 23.06.2022
Kolme vinkkiä parvekkeen tai terassin sisustamiseen

Kesällä vietetään paljon aikaa pihalla, parvekkeella ja terassilla, joten nyt on oikea aika panostaa tilan viihtyisyyteen. Olipa tila iso tai pieni, muutamalla kätevällä muutoksella saat luotua tilasta juuri omannäköisesi.

Lue lisää ›
  • 18.05.2022
Kaikki kesän juhliin Centrestä!

Kevään vihreys on edennyt kovaa vauhtia viime viikkojen aikana ja kesä on jo aivan nurkan takana. On siis aika suunnitella, millaisessa lookissa haluat vastaanottaa kesän ja sen monet juhlat.

Lue lisää ›
  • 07.04.2022
Syödään yhdessä – monta positiivista vaikutusta

Yhdessä syömisen on on todettu lisäävän yhteisöllisyyttä, sillä yhdessä syövät henkilöt kokevat olevansa osa suurempaa kokonaisuutta. Yhteisellä aterialla on mahdollisuus lähentyä ja vahvistaa entisestään ihmisten välisiä suhteita. 

Lue lisää ›

Pages