• 24.04.2023

3x Kevään 2023 trendivinkki

1. Vaatetus

Talvitakeista kuoriutuminen on juhlavantuntuista aikaa! Kevätmuoti ei poikkea kauheasti edellisen vuoden kevätmuodista – kevät 2023 on väreillä leikittelyn ja isojen kuosien aikakautta. Pitkän, synkän vuodenajan jälkeen onkin virtaa leikkiä väreillä! Panosta pastelliväreihin, frillahihoihin ja kukkakankaisiin. Rouheat paskupohjaiset nilkkurit ovat trenditietoisen valinta kevääseen ja kesän kovin kenkähitti taas on cowboy-buutsit. Farkut nautitaan mahdollisimman rentoina ja leveinä. Vahvan paluun tekevät myös cargo-housut ja bomber-takit. Kauden väri on mielipiteitä jakava magenta jota kannattaa kokeilla rohkeasti vaikka pieninä asusteina! Tule tutustumaan Centressä sijaitsevan Eirenen valikomiin ja löytämään uudet kulmakivet kevätvaatekaappiisi.

 

2. Meikki

Vuoden 2023 tärkein trendi tarjoaa levähdystauon iholle. Nyt varsinkin kesä vasten paksu pohjustuksen saa unohtaa ja iho saa näkyä. Ihon pohjustustuote saa olla hoitava ja kevyt. Kiiltävyydestä saat plussaa. Kulmakarvat jatkavat trendien kärjessä ja muuttuvat yhä kokeellisimmaksi. Trendikkäin silmämeikkimuoti kuulostaa kiireisen aamun pelastajalta, se ei meinaan ole ”niin justiinsa”.  Toisin sanoen, silmämeikin ei tarvitse näyttää siistiltä.  Tavoite on grunge-tyylinen, vähän suttaantuneen näköinen meikki. Jos et siis jo ole kokeillut TikTok trendiä, jossa silmiin vedetty rajaus sutataan hieromalla silmiä, tee se nyt turvallisin mielin. Varaa aika Illusia Beauty and Hair -kauneushoitolaan hoidattamaan ihosi parhaasenn mahdolliseen kesäkuntoon

 

3. Koti

Sisustus seuraa trendejä hitaammin kuin vaatemuoti, mutta pikkuhiljaa kulmikkuus vaihtuu pehmeisiin muotoihin. Sävyt saadaan metsäisistä maisemista, siis bongaa vihreää, ruskeaa ja saven sävyjä. Pääpaino on rohkeilla tekstuureilla ja materiaaleilla, peruspinnat viedään nyt jopa monotoniseen suuntaan.

Kotitoimistot ovat tulleet osaksi perussisustusta ja ne halutaan nyt integroida tehokkaammin osaaksi kotia. Kauniseen ja ergonomisesti toimivaan työpisteeseen saat varmasti vinkkejä Martelasta.

Ihanaa kotitrendeissä on kuitenkin se, että ihan tiettyä tyyliä ei ole– nyt arvostetaan rohkeutta luoda ihan omanlainen koti. Keskiössä tässäkin on kestävät valinnat ja pitkäikäisyys. Koteja laitetaan nyt todella rakkaudella, ei muodin vuoksi. Kannattaa piipahtaa Sisustusliike K&K.ssa ihastumassa.