• 16.06.2020

Centren kesäkuulumiset

Liikekeskus Centrestä löydät kaiken tarvittavan kesään! Tästä vinkkejä kauneudenhoitoon, sisustamiseen ja pukeutumiseen.

Hemmottelua kesään
Oletko jo kuullut simpukkahieronnasta? Tämä on rentouttava hieronta, jossa käytetään filippiiniläisiä helmiäissimpukoita. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä pehmittää ihoa. Tule kokeilemaan uutuushierontaa Illusia Beauty and Hairiin! 

Illusiasta löydät monipuoliset kauneudenhoito- ja parturi-kampaamopalvelut sekä turvalliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet kaikenikäisille. Illusia tarjoaa myös ilmaisen konsultaation kaikille hiustenpidennyksistä kiinnostuneille! 

Lue lisää Kauneushoitola Illusian verkkosivuilta ja Facebookista

Kauniita sisustustuotteita itselle tai lahjaksi
Etsitkö kauniita, kodikkaita ja käytännöllisiä tuotteita? Parhaat tuotteet sisustamiseen löydät Wanhan ajan sisustusliike K&K:sta. 

Tule tutustumaan tuotteisiin, jotka sopivat niin kesäterassille kuin mökille! Muun muassa kesäjuomille akryyli- ja lasikannuja, näppärät ja kestävät minitarjottimet ja kesäjuomien viilennykseksi jääpalakulhot & coolerit.

Lue lisää K&K verkkosivuilta ja Facebookista 

Kauniin kesäpäivän pukeutumisvinkit
Miten pukeutua, kun päivät ovat kuumia ja illat viileitä? Kesän 2020 uudet mallistot nyt Eirenen myymälästä. Uudesta mallistosta löydät mm. MaxMaran mekkoja, jotka voit pukea rentoon kesäpäivään tai juhliin. Viileämpiin kesäiltoihin sopii MaxMaran jakku ja farkut.

Tule tutustumaan uutuuksiin Eirenen myymälään liikekeskus Centreen. 

Lue lisää Eirenen verkkosivuilta ja Facebookista