• 02.12.2021

Joululahjat hankkimatta? Katso vinkit parhaisiin lahjoihin

Nyt vietetään vuoden parasta aikaa, sillä kauan odotettu joulukuu on viimein täällä. Joulun odotus tuo valoa ja toivoa loppuvuoden pimeyteen, ja edessä siintävät pitkät pyhät sohvan nurkassa rauhoittuen. Vaan entäpä ne lahjat? Tuskanhiki kirpoaa otsalle, kun koittaa pohtia, miten muistaa anoppia tai siskoa ja entäpä naapurin Jukkaa, joka on tänäkin vuonna kolannut kaikki lumet rivitalon edustalta ennen kukon laulua. 

Mutta ei hätää. Nyt voit ottaa rennosti ja napata vinkit parhaiden joululahjojen hankkimiseen. Olemme koonneet yhteen ideat lahjoista, joista löytyy takuulla jokaiselle jotain. Jopa sille naapurin Jukalle.

Käytännöllisyyttä ja lämpöä

Oletko koskaan todennut, että onpa mälsää omistaa laadukas neule, villapaita tai pipo? Emme mekään, sillä laadukkaita ja mukavia vaatteita tarvitaan aina. Paleleeko lahjasi kohde herkästi? Valitse lämmin neule. Paleleeko hän ulkonakin? Hanki muhkea pipo ja lämpimät hanskat. 

Onko lahjan saaja trendsetter, joka seuraa muodin viimeisimpiä uutuuksia? Vielä parempi, sillä Eirenen merkkivaatteiden valikomasta löytyy kauden uusimmat tuulahdukset. Suuntaa siis Eirenen myyjän palveltavaksi Centren katutasoon tai vieraile verkkokaupassa.

Esteettiselle ihmiselle kauneutta kotiin

Onko lahjan saaja kotona viihtyvä hyggeilijä, jonka kodissa kaikki sointuu kauniisti yhteen? Vai eikö ystäväsi raaski hankkia kotiinsa mitään kaunista, koska hän ei tiedä, mikä näyttäisi kivalta? 

Olipa tilanne kumpi tahansa, ratkaisun ongelmaan löydät Sisustusliike K&K:sta. Liikkeen valikoimasta löydät maanläheiset sävyt mustasta valkeaan, joten liikkeen valikoiman avulla et voi mennä vikaan. Ammattitaitoinen henkilökunta osaa varmasti neuvoa mieluisan lahjan valinnassa. Saatat löytää myös itsellesi täydelliset joulupallot, kynttilät tai koristeet kauniin joulukattauksen luomiseen.

Hiukset hyvin, kaikki hyvin

Löytyykö lahjan saajalta hiukset, parta tai ihoa? Täydellistä! Laadukkailla hiustuotteilla hiukset pysyvät kauniina ja hyvinvoivina talven pakkasillakin. Miehille löytyy omia tuotteita niin hiusten muotoiluun kuin parran hoitamiseen. Kauneushoitola Illusiasta löydät monipuoliset ihonhoitotuotteet sekä hemmottelevat hoidot.

Ei mikään näistä tai aika tiukilla?

Hanki lahjakortti. Se on varma valinta, kun et ole varma lahjan saajan mausta tai mieltymyksistä. Tällöin henkilö saa vapauden valita itse lahjansa, jolloin eliminoidaan väärän valinnan mahdollisuus. Tavaran lisäksi voit antaa lahjaksi palvelun, kuten kasvohoidon, hieronnan, tai hiusten leikkuun. Myös lahjakortti Ravintola Centreen ilahduttaa varmasti saajaansa.

Liikekeskus Centre toivottaa asiakkailleen stressitöntä lahjojen hankkimista ja rauhallista joulun odotusta!