• 18.10.2022
Syksyn pimenevät illat kutsuvat hyggeilemään

Lokakuu on mahtavaa aikaa: kuulaan kirpeät syysaamut yhdistettynä pimeneviin iltoihin. Nyt saa luvan kanssa vetäytyä kotiin hyggeilemään eli kotoilemaan. Kokosimme yhteen parhaat vinkit, joilla otat kaiken irti kotoilusta.

Lue lisää ›
  • 15.09.2022
Tervetuloa lounaalle Kattava Centreen

Syksyn myötä ravintola Kattava Centren kesätauko on päättynyt ja on aika palata maukkaan lounaan ääreen!

Lue lisää ›
  • 23.08.2022
Tutustu hybridityön parhaisiin käytänteisiin

Hybridityö on ollut viime vuosina aihe, joka herättää keskustelua niin työpaikoilla kuin ystävien kesken. Mutta mitä oikeastaan hybridityö on ja miten se kannattaa järjestää, jotta työntekijät viihtyisivät parhaiten?

Lue lisää ›
  • 07.07.2022
Vinkit rentoihin kesäpäiviin

Heinäkuu on monelle kesälomakuukausi, jolloin on viimein aikaa tehdä juuri sitä mitä haluaa. Useat suuntaavat mökille tai rannalle, toisia taas kiehtoo kotosalla rauhassa oleminen. Olipa niin tai näin, kokosimme vinkkejä leppoisiin kesäpäiviin.  

Lue lisää ›
  • 23.06.2022
Kolme vinkkiä parvekkeen tai terassin sisustamiseen

Kesällä vietetään paljon aikaa pihalla, parvekkeella ja terassilla, joten nyt on oikea aika panostaa tilan viihtyisyyteen. Olipa tila iso tai pieni, muutamalla kätevällä muutoksella saat luotua tilasta juuri omannäköisesi.

Lue lisää ›
  • 18.05.2022
Kaikki kesän juhliin Centrestä!

Kevään vihreys on edennyt kovaa vauhtia viime viikkojen aikana ja kesä on jo aivan nurkan takana. On siis aika suunnitella, millaisessa lookissa haluat vastaanottaa kesän ja sen monet juhlat.

Lue lisää ›

Pages