• 11.05.2018

Kevään juhlakausi jatkuu - varustaudu Centressä!

Kevääseen ja kesään mahtuu vielä reilusti juhlittavaa. Olipa tiedossa valmistujaiset tai vaikkapa juhannushäät, kannattaa käydä vierailulla Liikekeskus Centressä. Tarjolla on runsaasti värikästä juhlamuotia ja ihania lahjaideoita.

 

Parasta päälle...

 

Kauneimmat juhlamekot ja kaikki tarpeelliset asusteet löydät keskustan laadukkaimmasta vaateliikkeestä, Eirenestä! Eireneltä löydät kansainvälistä huippumuotia useilta merkeiltä. Tänä keväänä on saapunut paljon uutuuksia mm. Ted Bakerilta ja Max Maralta.

 

Jos tahdot laittautua viimeisen päälle, Centrestä löydät myös kauneushoitola Illusian, joka tarjoaa laajan valikoiman kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita. Voit siirtyä kätevästi hierontapöydältä kampaajan tuoliin, laitattaa kyntesi tai tilata upean juhlameikin.

 

... ja paketti kainaloon!

 

Juhlat eivät tietenkään ole mitään ilman lahjoja. Wanhan ajan sisustusliike K&K:sta löydät somia koriste-esineitä ja käyttötavaraa moneen tarpeeseen. Valikoimassa on lukemattomia määriä erilaisia tuotteita aina valaisimista lasitavaraan ja kodintekstiileihin.

 

Monipuolisen sisustusvalikoiman lisäksi tarjolla on myös kauniita ja aikaa kestäviä astioita, jotka sopivat aina lahjaksi sekä nuorelle että vanhempaan ikään varttuneelle. Jos olet itse järjestämässä pitoja tai pippaloita, muistathan, että juhlatarjoilut ansaitsevat arvoisensa kattauksen. Tule hakemaan vinkkejä ja tarvikkeita niin runsaisiin kuin yksinkertaisiinkin asetelmiin!