• 23.06.2022

Kolme vinkkiä parvekkeen tai terassin sisustamiseen

Kesällä vietetään paljon aikaa pihalla, parvekkeella ja terassilla, joten nyt on oikea aika panostaa tilan viihtyisyyteen. Olipa tila iso tai pieni, muutamalla kätevällä muutoksella saat luotua paikasta juuri omannäköisesi. 

 

1. Luo tila ruokailulle ja oleskelulle

 

Parvekkeella on mukava nauttia kesäisin hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta. Saisiko parvekkeelle tuotua pienen pöydän tai jopa ruokailuryhmän? Entä saisiko nurkkaan perustettua kotoisan lukunurkkauksen? Mukavan tuolin tuominen tilaan houkuttelee viettämään enemmän aikaa ulkoilmasta ja maisemista nauttien. 

 

2. Viherkasveilla lisää luonnonläheisyyttä

 

Kukilla ja erilaisilla hyötykasveilla saat parvekkeelle heti kotoisampaa tunnelmaa. Kasvien valinta vaikuttaa välittömästi myös terassin tai parvekkeen tunnelmaan: jos haluat kotiisi lisää väriä ja kukkaloistoa, valitse kesäkukista kirkkaimmat. Jos taas mielesi halajaa viidakon tunnelmaa, valitse suuria ja nahkealehtisiä kasvikavereita.

 

3. Sisusta paikka kotoisaksi

 

Kun haluat lisätä parvekkeen viihtyisyyttä, helpoin tapa tuoda kauneutta on erilaisilla sisustusesineillä, kankailla ja tekstuureilla. Muhkeilla sohvatyynyillä luot tilaan pehmeyttä, kun taas puiset ja lasiset tarjoiluastiat tuovat tilaan herkkyyttä ja kauneutta – käytännöllisyyttä unohtamatta!

 

Löydät kaiken tarvittavan kesän näyttäviin kattauksiin ja sisustukseen Centren katutasossa sijaitsevasta Wanhan ajan sisustusliike K&K:sta!