• 06.02.2020

Liiketilaa Lappeenrannan ydinkeskustassa

Yrityksen perustaminen työn alla, mutta liiketila uupuu? Vai olisiko aika vaihtaa maisemaa tai laajentaa jo olemassa olevaa toimintaa uuteen toimipisteeseen? Tilaisuutesi voi olla tässä: Lappeenrannan ydinkeskustassa on nyt vuokrattavana ainutlaatuinen katutason liiketila.

Vapaata liiketilaa löytyy toki muualtakin, mutta miksi valitsisit Centren? 

Ehdottomasti tärkein etu on liikekeskuksen sijainti keskustassa ja tarkemmin juuri kaupallisessa keskuksessa. Centre sijoittuu kauppakeskus IsoKristiinan, Sokos Hotel Lappeen sekä kaupungintalon välikköön, eli keskelle vilkkaimpia asiakasvirtoja. Lisäksi asiakkaasi voivat saapua paikalle sujuvasti julkisilla liikennevälineillä tai hyödyntää IsoKristiinan laajoja pysäköintitiloja.

Kauppakeskusympäristöstä Centre erottautuu kuitenkin vapaammilla puitteillaan. Tee myymälästä oman näköisesi helposti ja valitse aukioloaikasi itse – oma sisäänkäynti suoraan katutasoon mahdollistaa vapaan asiakaskulun.

Tilat itsessään ovat nykyaikaiset ja hyväkuntoiset. Modernit pinnat kestävät katsetta sekä kovaakin kulutusta. Liiketilan suuret, kokopitkät ikkunat tuovat lisää valoa ja avaruutta korkeisiin huoneisiin. Lisäksi Centren edustalla oleva lämmitetty jalkakäytävä pitää asiakkaidesi jalat kuivana ympäri vuoden. 

Toimitilasta löytyy luonnollisesti myös oma sisäänkäynti henkilökunnalle sekä kompaktia tilaa, jossa keittiö ja wc. Liikekeskuksessa on myös sujuva kulku pohjakerrokseen, joka helpottaa esimerkiksi tavarankuljetusta, näin päivittäinen logistiikka sujuu joustavasti.

Kiinnostuitko? Katso lisää ja ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!