• 22.12.2020

Paketteihin kääritään pehmeyttä ja hemmottelua

Viimeiset päivät ennen jouluaattoa ovat käsillä. Nyt on aika siis hoitaa vielä viimeiset lahja-asiat kuntoon. Mutta mitä hankkia rakkaalle, jolla on jo kaikkea? Kokosimme vinkit takuuvarmoihin lahja-ideoihin. 

Vilukissalle lämmintä

Kuuluuko lahjansaajasi herkästi palelevien vilukissojen joukkoon? Muhkea neule lämmittää vuodenajasta ja säästä riippumatta. Myös laadukas pipo tai kaulahuivi, johon voi kietoutua talven tullen on mieluinen lahja, joka kestää aikaa. Tutustu joulun pehmeisiin lahjaideoihin vaateliike Eirenessä.

Hemmottelua sitä kaipaavalle

Kaipaako lahjansaaja mielestäsi ripauksen luksusta ja rentoutumista elämäänsä? Lahjakortti kasvohoitoon, kynsien laittoon ja tai hemmotteleva jalkahoito saavat rakkaasi suupielet varmaan hymyyn. Ammattilaisten avulla tarkkaan valitut hiustenhoitotuotteet ovat myös varma valinta pakettiin käärittäväksi. Anna Illusian osaavan henkilökunnan auttaa juuri sopivan lahjan valitsemisessa.

Laadukas lahja sisustajalle

Laadukkaat sisustustuotteet tuovat iloa arkeen ympäri vuoden. Puuttuuko ystävältäsi se täydellinen sisustuselementti hyllystä tai kenties illallispöydästä? Piipahda Sisustustusliike K&K:ssa ja valitse sopiva lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.