• 10.05.2019

Pastellisävyjä, meren tuntua vai rohkeaa printtiä?

Kevään ja kesän juhlakausi on jälleen avattu! Naisten juhlamuodissa näemme klassista tyyliä sekä rohkeita valintoja. Kaiken kietoo yhteen kuitenkin naisellisuus ja yksinkertaisuus - ilman turhanaikaista pönötystä.

Keräsimme muutamat vinkit Voglian mallistosta tulevia juhlia varten. Täydellisestä kesämekosta haaveileva ottaa vaarin ainakin seuraavasta: kaikki mekot -20% 19.5. saakka.

Naiselliset kukkamekot

Kukka on klassikko, minkäs sille mahtaa. Tänä kesänä kukkia nähdään sekä hempeinä, pastellisina kuoseina että rohkeina, jopa abstraktisina väriläiskinä. Olipa tyylisi kumpi tahansa, parhaan kukkamekon kruunaa kauniisti istuva ja laskeutuva leikkaus.

Housupuvun paluu

Mikäli hulmuavat helmat eivät ole sinulle ominaisin asu, on tämän kevään muoti itsessään yhtä juhlaa. Klassinen housupuku on palannut ja se löytyy nyt jokaisen ostoslistalta - trendikkäimmin vaaleissa sävyissä ja luonnollisissa materiaaleissa. Kokeile vaikkapa pellavaa, joka sopii tyylikkään olemuksensa ja ilmavuutensa ansiosta kesään täydellisesti.

Pehmeää hehkua

Puuteriset roosan ja korallin sävyt hehkuvat kesän muodissa samalla kun pastellinsininen viilentää vaatekaappia ansaitusti. Valitse pehmeä neule iltajuhlien lämmikkeeksi tai klassinen kauluspaita, joka toimii varmasti tilanteessa kuin tilanteessa.

Merelliset sävyt eivät petä

Laivastonsininen, valkoinen ja vahva punainen luovat automaattisesti kesäisen tunnelman ja raikkaan tuulahduksen mereltä. Parasta tyylissä on kuitenkin sen monikäyttöisyys - samat sävyt ja vaatteet toimivat niin vapaa-ajalla, töissä kuin juhlassakin. Klassisessa lookissa kun on mukana juuri sopiva ripaus sporttisuutta!

Tutustu Voglian valikoimaan verkossa tai tule suoraan vierailulle Centren katutasoon!