• 01.12.2022

Säihkyvää joulun aikaa

Joulua edeltävä aika on erilaisten juhlien aikaa. Ja jos onnistuukin pitämään kalenterin vapaana jouluun asti, monen mielestä vähintään jouluaattona on ihan mukavaa laittautua juhlavasti. Paras juhlameikki on ennen kaikkea kestävä, mutta se saa myös olla näyttävä. Ja glitter on meikissä tänäkin vuonna kuuminta hottia. Jos olet uusi glitterin käyttäjä, kokeile rohkeasti kauden kimmeltävintä ehostusta. Muista kiinnittää meikki kunnolla, jotta hileet eivät varise illan mittaan pois. Valitse seuraavista vinkeistä itsellesi sopivin ja anna palaa! Glitterillä meikkaaminen sopii myös illanvieton ohjelmanumeroksi.
 

Glitter-luomet kahdella sävyllä
Valitse kaksi toisiinsa sointuvaa luomiväriä. Pohjusta luomet hyvin ja lisää glitter liimaa. Asettele ensin luomelle toista valitsemaasi glitteriä ja sen jälkeen lisää toisen väristä glitteriä kaarevasti sen yläpuolelle.

3D-glitter
Lisää vaaleaa glitteriä vain liikkuvan luomen keskelle hieman ylöspäin häivyttäen. Näin teet silmämeikistä kolmiulotteisemman

I am here -meikki
Viisto ja voimakas glitter-rajaus liikkuvalta luomelta kohti kulmakarvan loppuosaa, saa aikaan erityisen pysäyttävän, kissamaisen meikin. 

Kimaltava sateenkaari -meikki
Painele sateenkaaren sävyt luomelle yksi glittersävy kerrallaan. 

 

Jos glittermeikki on jotain mitä haluaisit, mutta se ei tunnu kokeilusta huolimatta oikein onnistuvan, saat Illusia Beautysta meikkauksen ammattilaisen tekemänä. Juhlameikkiin kuuluu kestävä ja peittävä pohja korostuksineen ja varjostuksineen, silmämeikki tehdään useammalla tuotteella ja halutessasi saat silmiin ripsitupsuja.

Jos taas meikkaaminen ei ylipäätään ole sinun juttusi, voit valita kimaltelevia vaatteita. Eirenessa saat varmasti asiantuntevaa palvelua ja sisäistä säihkettäsi kuvaavan asun.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!