• 22.08.2019

Syksyn vinkit pukeutumiseen ja kodin sisustamiseen

Syksy on uudistumisen aikaa! Arkeen palaaminen tuntuu pehmeämmältä, kun päälle saa laittaa ihanan neuleen tai pirteän oranssin takin. Myös kodin sisustuksessa saa korostaa kynttilöitä, joiden valossa on ihana istuskella iltojen pimetessä. Tutustu Centren syksyn vinkkeihin!

Piristä pukeutumista kirkkaanvärisellä takilla

Syksyllä on lupa kietoutua lämpöiseen neuleeseen. Pehmeät, lähes polveen asti ulottuvat neuletakit ovat tulleet jäädäkseen. Neule sopii täydellisesti niin toimistoon kuin vapaa-aikaankin. Lämpöisissä yläosissa värit pysyvät hillittyinä. Takeissa taas saa leikitellä erilaisilla kirkkaan oranssin väreillä! Lisää pukeutumisvinkkejä saat Centren katustasossa sijaitsevasta Eirenestä

Hemmottele itseäsi

Kesän jälkeen on hyvä huolehtia ihon riittävästä kosteutuksesta. Varaa aika tehokosteuttavaan kasvohoitoon tai hemmottele itseäsi vaikka uusilla kynsillä. Myös hiukset kaipaavat usein kesän jäljiltä reilumpaa kosteutusta. Sopivat tuotteet hiustesi hyvinvointiin löydät Illusia Beauty & Hairista.

Tuo syksy kodin sisustukseen

Syksy näyttäytyy tyynyissä mustavalkoisen ja hopeanharmaan väreissä.  Käytännöllisissä puukantisissa lasipurkeissa säilytät niin kesän aarteet kuin kuivatut marjatkin. Myös kynttilät tekevät paluun iltojen pimetessä ja erityisesti eri tasoilla olevat kynttilänjalat tekevät kattauksesta näyttävän. Tule tutustumaan Wanhan ajan sisustusliike K&K:n laadukkaaseen valikoimaan!